Trattoria

Il Calcio

Trattoria il Calcio

H (Kiseleff)

Este pozitionat intr-un punct bine cunoscut vizitatorilor parcului Herastrau (redenumit recent “Parcul Regele Mihai I”), la intrarea dinspre bdul. Kiseleff nr.32, in vecinatatea fostului pavilion expozitional H, de unde si denumirea Trattoria Il Calcio “H”.

Locatia a fost inaugurata in anul 2019 si are 120 de locuri pe terasa, plus 80 de locuri la interior. Parcarea cu plata tine de administratia parcului si este foarte mare.

Numar total locuri: 200

Manager : Craciun Adrian

Telefon rezervari : 0725 751 167


 

 

 

Trattoria il Calcio

Ateneu

Situat in Str.Benjamin Franklin nr 1-3 (punct de reper langa Ateneul Roman), locatia a fost inaugurata in primavara anului 2007, are o capacitate de 225 locuri interior impartite in doua saloane nefumatori-fumatori, terasa este cea mai frumoasa si spatioasa din centrul Bucurestiului cu o capacitate de 220 locuri. Se accepta plata cu card-bancar si se pot organiza botezuri, petreceri, aniversari. Parcare cu plata locuri 100

Numar total locuri 445

Telefon rezervari : 0732.528.140

Trattoria il Calcio

Delea Veche

Situat în str. Delea Veche nr.36, restaurantul își întâmpină zilnic clienții cu o atmosferă prietenoasă și preparate delicioase. Pe tonul muzicii italiene, grădina de vară recent renovată reușește să unească relaxarea cu savoarea bucătăriei italiene.

Interiorul restaurantului este generos ca spațiu și dispune de 2 saloane cu o capacitate de 90 și respectiv 50 de locuri, ideal pentru evenimentele private. Dacă nu este timp să ne vizitați, putem veni noi la dvs. prin serviciul delivery zilnic.

Numar total locuri 140

Manager : Chirila Mihaela

Telefon rezervari : 0726.010.383

 

 

 

Trattoria il Calcio

Floreasca

Situat in Calea Floreasca nr.118-120 (punct de reper vis-a-vis de Springtime Floreasca), restaurantul a fost deschis in 2006 si are o capacitate de 120 locuri. Restaurantul este dotat cu un spatiu pentru nefumatori si o terasa dotata cu vaporizatoare de aer rece. Beneficiaza de parcare, accepta plata cu card, acces internet wireless, plasma TV unde se pot viziona toate meciurile de pe canalele de sport si aer conditionat. Restaurantul va ofera o adevarata atmosfera italiana calda si placuta, este o locatie ce pune la dispozitie numeroase optiuni clientilor sai, incepand de la organizari evenimente pentru companii pana la gazduirea in cele mai bune conditii a evenimentelor de familie. Atmosfera placuta pe care o putem crea oaspetilor ce ne trec pragul este acompaniata de amabilitatea personalului nostru ce va pune la dispozitie un meniu generos. Pana acum experienta celor mai bune preparate italiene o incercati doar in Italia. Acum, puteti trai la noi experienta culinara italiana.

Numar total locuri 120

Manager:  Cristina Nistor

Telefon rezervari : 0728.639.906

2Comments

Add yours
 1. Damian Alexandra Simona

  Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca se organizeaza Revelion anul acesta la Dvs, in ce restaurante, daca se mai pot rezerva 2 locuri si daca se poate achita si online si pana cand. Multumesc mult!

  • Il Calcio

   Buna ziua,
   In zilele de 24-25.12 si 31.12-01.01 toate locatiile noastre sunt inchise!
   Va multumim si va dorim un an nou fericit!!

+ Leave a Comment