Despre noi

Despre noi

De unde numele Trattoria Il Calcio?

Dintr-o mare pasiune pentru bucătăria italiană, pentru fotbal si nu in ultimul rand datorita implicarii in sportul rege, sub diferite forme a actionarilor Gino Iorgulescu si Cosmin Olaroiu.

Dupa cum ati remarcat, daca ati fost oaspetii nostri, sau dupa ce veti vizita Caseta cu fotografii, foarte multi oameni de fotbal ne-au trecut pragul. Exista o traditie in campionatul romanesc ca, dupa castigarea unui trofeu (cupa sau campionat) sau dupa castigarea unui meci important, jucatorii si stafful sa sarbatoreasca in mod elegant, victoria la Trattoria Il Calcio!

Ideea inedita de a petrece clipe de relaxare alaturi de fotbalisti si oameni din sport, a fost si va fi atuul nostru, atmosfera placuta facandu-i pe clientii nostri sa revina cu placere in locatiile noastre. Personalitati ale vietii publice (actori, cantareti politicieni) ne-au trecut pragul de-a lungul anilor, meniul variat si mancarurile alese fiind punctul nostru forte. Talentul si pasiunea cu care ne prezentam in fata clientilor nostri precum si iscusinta cu care preparam specialitatile bucatariei italiene fac din Trattoria Il Calcio un renume pe piata restaurantelor din Bucuresti si nu numai.

Dorim sa reusim sa ne mentinem pe acceasi pozitie fruntasa si sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii. Ne propunem sa va intampinam cu aceeasi buna dispozitie, sa fim primitori si sa va oferim cea mai gustoasa mancare italiana din oras la preturi acceptabile.

Parerea dumneavoastra este importanta pentru noi! Tinem cont de orice idee, nemultumire exprimata in scris, prin e-mail sau formular aflat la receptia fiecarui restaurant. Prin comunicarea permanenta cu clientii nostri, am reusit sa imbunatatim servirea, am introdus produse si servicii noi, am indreptat din greseli.

Reteaua de restaurante Trattoria Il Calcio este marca nationala individuala, inregistrata la OSIM si beneficiaza de protectie.

+ There are no comments

Add yours